Rick van der Kleij verkozen tot “Talent van het Jaar” door dagvoorzitter.nl

Heuglijk nieuws! Onze gespreksleider en moeilijke vragen-steller Rick van der Kleij is verkozen tot “Talent van het Jaar” bij de verkiezing van de beste dagvoorzitter van 2013!

Rick ontvangt de prijs uit handen van juryvoorzitter Jan-Jaap in der Maur

Rick ontvangt de prijs uit handen van juryvoorzitter Jan-Jaap in der Maur

De jury zegt over hem: “Rick van der Kleij is op een missie: een fantastische dagvoorzitter worden. Het is de overtuiging van de jury dat die missie gaat slagen, dankzij zijn gedrevenheid en de kwetsbaarheid waarmee hij naar zijn eigen ontwikkeling durft te kijken. Rick beschikt voor zo’n jonge gespreksleider al over een opvallende hoeveelheid vaardigheden en veelzijdigheid in werkvormen, maar bovenal over een oprechte interesse in wat mensen beweegt. Zijn belangrijkste leerpunt is in onze ogen het leren vertrouwen op zijn intuïtie. Want dat die goed ontwikkeld is, bevestigen zijn opdrachtgevers. Geef Rick de kans meters te maken en hij gaat heel ver komen in dit vak”.

Rick van der Kleij,

Rick van der Kleij herkent de hinderlijke fotograaf als uitreiker van de prijs “Talent van het Jaar”

Wij zijn supertrots dat we met Rick mogen werken aan Schepen aan de Horizon en feliciteren hem van harte met de erkenning!

About the Author

Lykle de Vries
Lykle de Vries (1970) is van huis uit industrieel ontwerper en heeft dus oog voor zowel de grote lijnen als de details. Hij werkte zowel binnen zeer grote organisaties als in zeer kleine startups.

Be the first to comment on "Rick van der Kleij verkozen tot “Talent van het Jaar” door dagvoorzitter.nl"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!

%d bloggers liken dit: