Wij zijn aanwezig bij het Bitcoin Cafe2.0

Op vrijdag 21 februari is Schepen aan de Horizon aanwezig tijdens het tweede Bitcoin Café in EMG Factors (Groningen). We hosten daar een interactief panel dat in gesprek gaat met de bezoekers van het Bitcoin Café vanuit diverse invalshoeken en specialismen. Met onder andere:

  • Lykle de Vries – Moderatie
  • Ronald Mulder – Econoom
  • Pieter Jan Goppel – Commercieel Directeur Bitonic.nl
  • Douwe Bart Mulder – Mede-oprichter van BitcoinATM.nl

Voor de eerste keer in Noord Nederland en Groningen is een er Bitcoin Automaat aanwezig. Daarmee kan iedereen heel eenvoudig, laagdrempelig en veilig Bitcoins kopen, vanaf 20 Eurocent. De automaat slikt munten en biljetten en de Bitcoins worden direct 1-op-1 op je mobiele portemonnee gestort.

Het café start met een een introductie van Rutger van Zuidam, genaamd “Bitcoin – De Hype Voorbij”. Als e-commerce ondernemer en Bitcoin specialist hij neemt ons mee in de wereld van Bitcoin en de nieuwste ontwikkelingen. Hij geeft een aanzet tot discussie over vragen als: Is Bitcoin een hype of here to stay? Wat geeft Bitcoin waarde? Wat maakt Bitcoin relevant voor mij danwel ons bedrijf en wat kunnen we er concreet mee?

Uiteraard kun je de drankjes en ook de biologische pizza’s afrekenen met Bitcoins, om zo zelf te ervaren hoe het gaat.

Wil je erbij zijn? Laat het even weten op Facebook!

 

About the Author

Lykle de Vries
Lykle de Vries (1970) is van huis uit industrieel ontwerper en heeft dus oog voor zowel de grote lijnen als de details. Hij werkte zowel binnen zeer grote organisaties als in zeer kleine startups.

Be the first to comment on "Wij zijn aanwezig bij het Bitcoin Cafe2.0"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!

%d bloggers liken dit: