Liesbeth van Tongeren over een experiment met het onvoorwaardelijk basisinkomen

Liesbeth van Tongeren geeft haar inleiding op een experiment met een onvoorwaardelijk basisinkomenLiesbeth van Tongeren tijdens de publieksbijeenkomst van MIES op 29 augustus 2014. Foto gemaakt door Clemens Gielingh - twitter.com/ClemensGielingh

Op vrijdag 29 augustus was Schepen Aan De Horizon aanwezig tijdens de eerste publieksbijeenkomst van MIES. Het onderwerp was een experiment met een onvoorwaardelijk Basisinkomen. Eén van de inleiders was  Liesbeth van Tongeren (lid Tweede Kamer voor Groen Links). Zij sprak over de overwegingen in het voordeel van een onvoorwaardelijk basisinkomen.

Liesbeth wordt aangekondigd door dagvoorzitter Rick van der Kleij.

 

About the Author

Lykle de Vries
Lykle de Vries (1970) is van huis uit industrieel ontwerper en heeft dus oog voor zowel de grote lijnen als de details. Hij werkte zowel binnen zeer grote organisaties als in zeer kleine startups.

Be the first to comment on "Liesbeth van Tongeren over een experiment met het onvoorwaardelijk basisinkomen"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!

%d bloggers liken dit: