Loek Groot’s inleiding over een experiment met een onvoorwaardelijk basisinkomen

Loek Groot geeft zijn inleiding op een experiment met een onvoorwaardelijk basisinkomenLoek Groot tijdens de publieksbijeenkomst van MIES op 29 augustus 2014 - Foto gemaakt door Mark Sekuur - www.primafocus.nl/ - twitter.com/marksekuur

Op vrijdag 29 augustus was Schepen Aan De Horizon aanwezig tijdens de eerste publieksbijeenkomst van MIES. Het onderwerp was een experiment met een onvoorwaardelijk Basisinkomen. Eén van de inleiders was  Loek Groot (universitair hoofddocent economie van de publieke sector, Universiteit Utrecht). Hij gaf aandacht aan voordelen, maar ook aan redenen waarom er nu nog geen onvoorwaardelijk basisinkomen is.

Loek wordt aangekondigd door dagvoorzitter Rick van der Kleij.

About the Author

Lykle de Vries
Lykle de Vries (1970) is van huis uit industrieel ontwerper en heeft dus oog voor zowel de grote lijnen als de details. Hij werkte zowel binnen zeer grote organisaties als in zeer kleine startups.

Be the first to comment on "Loek Groot’s inleiding over een experiment met een onvoorwaardelijk basisinkomen"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!