Aflevering 53 – over de rol van de mens in de 21e eeuw – met Herman Annema

Herman Annema is intuïtief begeleider in bewustzijnsontwikkeling. Nadat hij een opleiding bij UnioVision heeft gevolgd in Groningen, heeft Annema hier uiteindelijk zijn werk van gemaakt. Binnen zijn bedrijf Epic Ventures begeleidt hij dan ook mensen en bedrijven om zich te ontwikkelen.

Annema vertelt dat de hedendaagse mens een beetje verward lijkt. Zoekende naar rol/identiteit in samenleving die wij hebben. Als je gewend bent om terug te grijpen op oude rollen en die werken niet meer, dan zoek je juist naar meer houvast.

Elk vraagstuk dat een client bij Herman neerlegt, wordt ook Hermans eigen vraagstuk. Wat het leven voor hen is, wie ze zijn en wat ze willen. Het kan om relatieproblemen gaan, vastlopen in thema’s, levensbeschouwingen en soms is het fijn als iemand daarin mee kijkt. Het intuïtief begeleiden. Annema vertelt in de podcast wat hij hiermee bedoeld.

Daarnaast neemt hij ons mee in de reis van de mens, in de metafoor van het avontuur en in de rolpatronen van vroeger en nu.

Beluister hier de podcast (of als download):

 

Nu ook met video – vanuit danslokaal IIWII met een prachtig uitzicht over de stad Groningen: 

Credits:

  • Gastheer en interviewer: Maarten Bronts
  • Stuurvrouw-aan-wal: Marloes Dekker
  • Techniek: Lykle de Vries

Links, referenties:

About the Author

admin
Maarten Bronts (1980) is copywriter en journalist. Hij studeerde Nederlands, houdt van een gedegen aanpak en mag graag mensen en dingen met elkaar verbinden.

Be the first to comment on "Aflevering 53 – over de rol van de mens in de 21e eeuw – met Herman Annema"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!