Aflevering 12.1 – over eten: does it blend?

“Jelmer de Boer is een merk aan het worden,” zegt personal trainer en food blogger Jelmer de Boer. Dat succes is hem niet aan komen waaien. Maand in maand uit 20 tot 30 uur per week steekt Jelmer in zijn blog. Voor nop. Zijn geld verdient Jelmer als personal trainer. In zijn adviezen aan proefkonijn en marathonloper Youri Sepp laat hij iets van zijn kenmerkende persoonlijke stijl zien: “Een belangrijke vraag bij de intake is: heb je een blender?”

Kennis over voeding en gezondheid ligt voor het oprapen, volgens Jelmer. “Stiekem weten de meeste mensen best wat goed voor ze is. Maar het valt niet mee om altijd de goede keuzes te maken.” Daarbij speelt een rol dat de verleidingen voortdurend op de loer liggen. “Waarom staan er eigenlijk energiedrankjes bij de benzinepomp? Komen daar veel hardlopers?”

Dit gesprek komt uit aflevering 12.

  • Gastheer: Maarten Bronts
  • Interviewer: Rick van der Kleij
  • Stuurman-aan-wal: Youri Sepp
  • Factchecker: Ronald Mulder
SADH - met Jelmer de Boer over het nut van sportdrank

Wat is eigenlijk het nut van sportdrankjes?

About the Author

Youri Sepp
Youri Sepp (1983) is content marketeer. Hij studeerde kunsten, cultuur en media, waarover hij graag theoretiseert en blogt. Zo recenseert hij documentaires en meer experimentele films.

Be the first to comment on "Aflevering 12.1 – over eten: does it blend?"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!