Aflevering 12 – over eten, met Jelmer de Boer

Jelmer de Boer in de studio met Rick en Youri

Vandaag de dag wordt er veel gepraat en geschreven over voeding en gezondheid. Daarbij lijkt enerzijds het wantrouwen tegenover de anonieme voedingsindustrie steeds meer toe te nemen en anderzijds een praktijk van lokaal geproduceerd eten meer te worden omarmd. In de kakofonie van onder meer ‘bewuste keuzes’, gevaarlijke e-nummers, hippe superfoods en talloze diëten is het voor de gemiddelde mens lastig om wegwijs te worden.

In deze aflevering spreekt Rick van der Kleij met personal trainer en blogger Jelmer de Boer en onze stuurman-aan-wal en hardloper Youri Sepp over de vraag wat nu gezond is, het belang van inzicht in je eetpatroonen en hoe je tot een gezond verstand kunt komen in de berg van (des)informatie.

ʻʻHet ligt niet aan de hormonen, genen of de grote boze voedselindustrie… Het ligt aan jou.ʼʼ

  • Gastheer: Maarten Bronts
  • Interviewer: Rick van der Kleij
  • Stuurman-aan-wal: Youri Sepp
  • Factchecker: Ronald Mulder

About the Author

admin
Maarten Bronts (1980) is copywriter en journalist. Hij studeerde Nederlands, houdt van een gedegen aanpak en mag graag mensen en dingen met elkaar verbinden.

Be the first to comment on "Aflevering 12 – over eten, met Jelmer de Boer"

Wat vind jij ervan? Laat het ons weten!